30/01/2014

Henrik List modtager massiv medieinteresse for sin nye roman

Mænd i krise, medier i selvsving og middelklasseværdier på udebane

’Sex skandalen’ eksploderer i de hjemlige medier, mens kunstneren går under jorden i sit thailandske eksil, nær den syndige badeby Pattaya. Skarpt forfulgt af to vidt forskellige danske journalister, der på hver deres måde forsøger at holde hovedet koldt i en dampende tropisk noir-kulisse fuld af korrupte politifolk, sociale kontraster, fristende kvinder og buddhistisk mystik …

SOLEN SKINNER ALDRIG PÅ EN GO-GO BAR er en hårdkogt, satirisk og sansemættet roman om mænd i krise, medier i selvsving og middelklasse på udebane i 2010’ernes globaliserede virkelighed.

- forfatteren Henrik List er på banen igen

og kan bookes nu til oplæsninger + foredragForfatteren Henrik List udgiver ny sin nye bog ”Solen skinner aldrig på en go-go bar” på Lindhardt og Ringhof, og anmeldere samt medier tager rigtigt godt imod bogen. Alene i disse dage er der sket følgende:


4 stjerner i Ekstra Bladet (søndag 2/2) til "Solen skinner aldrig på en go-go-bar": "Veloplagt, kompromisløs og stærkt underholdende".

4 ud af 6 stjerner i JP + Stort interview over 2 helsider i Jyllands-Posten d. 25 jan 2014.

5 stjerner i denne uges Alt for Damerne  22 jan.2014

6 stjerner i Femina i første uge af februar.

Medvirkede i TV-Lorrys program "Lounge" onsdag den 29/1

Forygende foromtale i Lokalavisen Vesterbro/Lokalavisen Frederiksberg torsdag den 30/1.

Desuden giver Henrik List interviews i:


 • Interview i Politiken torsdag den 30/1
 • Interview i Berlingske fredag 31/1
 • Interview i Go'morgen DK på tv2  1/2 ml. 11.30 og 12.00
 • Interview i Information lørdag den 1/2 
 • Interview i Vesterbrobladet første uge af februar.
 • Interview i Jyske Vestkysten fredag den 7/2

  Lyt til Henrik List på Radio2syv  Kommende arrangementer, hvor du kan møde forfatteren Henrik List:


  Fredag den 14. februar kl. 20 på Kolding Bibliotek

  Lørdag den 15. februar kl. 15-16 i Kristian F. Møllers Boghandel, St. Torv, Århus

  Torsdag 6. marts, Blågårdens Bibliotek, Nr.bro

  Torsdag den 13. marts, signering i boghandelen Tranqebar i Borgergade, Kbh. K

  "SOLEN SKINNER ALDRIG
PÅ 
  EN GO-GO-BAR"

  En berømt, ældre dansk kunstner har angiveligt brugt mindreårige thaipiger som modeller på Gauguin-inspirerede nøgenfotos til sin kommende udstilling … på Statens Museum for Kunst.

  Sexskandalen’ eksploderer i de hjemlige medier, mens kunstneren går under jorden i sit thailandske eksil, nær den syndige badeby Pattaya. Skarpt forfulgt af to vidt forskellige danske journalister, der på hver deres måde forsøger at holde hovedet koldt i en dampende tropisk noir-kulisse fuld af korrupte politifolk, sociale kontraster, fristende kvinder og buddhistisk mystik …

  SOLEN SKINNER ALDRIG PÅ EN GO-GO-BAR er en hårdkogt, satirisk og sansemættet roman om mænd i krise, medier i selvsving og middelklasse på udebane i 2010’ernes globaliserede virkelighed.

  Romanen udkommer midt i vinterferie-højsæsonen for de omkring 150.000 danskere, som hvert år rejser til Thailand. Og det er ikke svært at se lighederne med den såkaldte Jørgen Leth-'skandale' for nogle år siden, når forfatteren Henrik List her i sin anden roman veloplagt spidder den kreative, politisk korrekte danske middelklasses forundring over, at resten af verden tilsyneladende hverken kan eller vil leve ligesom os
  .

Forfatteren kan bookes her hos PG Special Agent fra januar 2014 til disse nye litteraturshows:

Henrik List: ”Solen skinner aldrig på en go-go-bar”
Oplæsning fra den topaktuelle roman fra det Thailand, som hvert år besøges af ca. 150.000 danske turister. Med feriehøjsæson lige nu i januar, februar og marts!

List - Live & Levende …
List er oppe på beatet, når han læser op fra sine nyere bøger – bl.a. ”Pussyland”, ”Scener fra Sunset Boulevard” og ”Solen skinner aldrig på en go-go-bar”. Et intenst, personligt og frit flydende oplæsningsshow - krydret med ’sex, drugs & rock’n’roll’-historier fra forfatterens eget liv.www.henriklist.dk

Henrik List med Simon Toldams Trio: Broken Word – Jazz & Prosa
List læser op, og Simon Toldams Trio river ned. Sanselig, hårdtpumpet prosa og skarp, dekonstruktivistisk bebop-jazz. Der bliver hældt historier i klaveret og øl i halsen i dette spoken word-show med Simon Toldams Trio + evt. Jokeren som special guest ( NB: Dette show kan KUN bookes for perioden juni 2014 til september 2014 og er velegnet til festivaler, højskoler etc.) Lyt her: 


***
I efteråret 2010 udkom Lists anmelderskamroste, kulturhistoriske rejsessay
”Scener fra Sunset Boulevard” (se anmeldelser på www.tiderneskifter.dk/default.asp?pid=2&bogid=512).

I foråret 2009 udkom den også særdeles velanmeldte og bredt medieomtalte debutroman ”Kære fucking dagbog” (se anmeldelser påwww.kaerefuckingdagbog.dk). Romanen er nu udsendt i fem oplag samt som henholdvis e-bog og lydbog (Lindhardt og Ringhof).

***
Læs mere om List og hans bøger:

No comments:

Post a Comment