29/01/2014

Jazz Special & PG Special Agent præsenterer Jazz Special release-koncert med trioen Vein fra Schweiz på Kind of Blue


Jazz Special & PG Special Agent præsenterer

Jazz Special release-koncert med trioen 
Vein fra Schweiz på Kind of Blue,den 6. februar 2014 kl 20 (stedet åbent kl. 16-02).Jazz Special som koncert-arrangør! Hvad er nu det?
Forklaringen er enkel: Jazz Special vil gerne gøre jazzen mere synlig og møde nye læsere. Kommer du, så tag en kommende abonnent med!Vein
www.vein.ch
Vein er en schweizisk trio, der spænder fra det effektive over det impressionistiske til det mere vilde og skæve. Nyt og spændende men med fødderne i en jazz-tradition. Trioen har flere pænt anmeldte (også i Jazz Special) udgivelser bag sig. Det er deres første optræden i Danmark!

Pressen i DK har bl.a. skrevet om Vein:

Gaffa: 4 stjerner til ”Lemuria Live”

"Uanset det – trods alt – jordnære aspekt kan man ikke andet end imponeres over den næsten overnaturlige kombination af kraft, energi og vilje på den ene side og teknisk ekvilibrisme på den anden side, som orkesteret besidder og omsætter performativt."


Kind of Blue
Ud over at være titlen på et Miles Davis-album fra 1959 er Kind of Blue også en bar på Nørrebro. Der afspilles jazz på det lille sted, der huser et halvt hundrede gæster – og en gang imellem er der også levende musik. Det anbefales at komme tidligt for at få en plads.

Jazz Special arrangerer denne lille begivenhed i samarbejde med Veins danske PG Special Agent, netop når næste nummer af magasinet udkommer – et såkaldt release-party. Der vil være spritnye eksemplarer til de nye abonnenter. TS Høeg vil også sige et par velvalgte ord.

Du kan tilmelde dig Facebook event her:

For interviews og yderligere information
Kan du kontakte PG Special Agent / Jesper Graugaard/
Tel: 2685 837 / email: pgspecialagent(a)gmail.com

No comments:

Post a Comment